Beste psychologisch consulenten,

Het is zover!

Enkele weken terug kregen jullie een sneak peak te zien van onze nieuwe website. Vandaag lanceren we – niet zonder enige trots – de fonkelnieuwe webstek van de BPC. Ja, dat lees je goed “B.P.C.”! We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan een compleet vernieuwde beroepsvereniging, daar hoort uiteraard ook een klinkende naam en logo bij.

logo-BPC

Vanaf heden staat de Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten of ‘BPC’ jullie tot dienst! Om te vermijden dat jullie de bomen door het bos niet meer zien, geven we hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen.

Wat is nieuw?

Nieuwe website = www.psychologischconsulent.be
Nieuwe facebookpagina = https://www.facebook.com/BPC-122110841612453/
Nieuwe naam = BPC of Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten
Nieuw logo
Nieuwe e-mail: info@psychologischconsulent.be
Nieuw lidmaatschap: tweejarig lidmaatschap: 75€ / 2 jaar.
Nieuwe ledenvoordelen: activering deontologische code vanaf 01/2017, oprichting deontologische commissie, persoonlijke login op www.psychologischconsulent.be voor betalende leden + mogelijkheid om een professioneel profiel aan te maken en onze BPC-zoekfunctie te gebruiken.

Lidmaatschap?

Het lidgeld bedraagt 75 € en dient na twee jaar vernieuwd te worden.
Voor leden die lid al zijn op 31.12.2016 gaat hun tweejaarlijkse lidmaatschap in vanaf 01.01.2017. Zij zullen hun lidmaatschap moeten hernieuwen vanaf 01.01.2019. Zij worden echter wel gevraagd om zich te registreren via de website zodoende dat hun gegevens up-to-date zijn en zij gebruik kunnen maken van de informatie op de ledenzone.
Nieuwe leden vanaf 01.01.2017 kunnen zich aansluiten mits betaling van 75 €. Zij kunnen zich registreren op de website. Van zodra BPC de betaling goed ontvangen heeft, krijgen zij toegang tot de ledenzone. Na twee jaar dienen zij hun lidmaatschap te hernieuwen.
Bachelors in de Toegepaste Psychologie die pas afgestudeerd zijn (2015-2016) kunnen zich lid maken voor 50€. Na 2 jaar dienen ook zij het volledige lidgeld te betalen. Verschillende hogescholen komen tegemoet in dit eerste lidmaatschap, je doet hiernaar best navraag bij je onderwijsinstelling.

Klik hier om je te registreren

Wat verwachten we van jullie?

In de eerste plaats een stevige portie enthousiasme!
Feedback: wat kan beter? Waar botsen jullie op?
Een gezonde dosis geduld: hoewel we de voorbije maanden er alles aan hebben gedaan om de transitie zo vlot mogelijk te laten verlopen, is de kans reëel dat we in de beginfase nog met een aantal kinderziektes te kampen zullen krijgen. Uiteraard doen we ons best om alle problemen zo snel mogelijk aan te pakken.