Anke Stuer

Met een groot hart voor kinderen, ben ik meteen na mijn afstuderen in het SPP werkveld gestapt. Momenteel werk ik deeltijds als psychopedagogisch werker op een CLB in hartje Antwerpen.

Het heeft echter altijd gekriebeld om naast mijn job op het CLB, te beginnen als zelfstandig psychologisch consulent. Daarom startte ik na het afronden van het postgraduaat client-centered spelcounseling als spelcounselor in groepspraktijk Het Kader. Hier begeleid ik kinderen tot 12 jaar met verschillende psychosociale moeilijkheden. Verder specialiseerde ik me in de thema’s ASS en KOPP.
Vanuit deze kennis en door mijn ervaring met KOPP voelde ik de drang om meer voor deze kwetsbare doelgroep te betekenen. Dit doe ik nu als oprichter en voorzitter van KOPPELING vzw. Een vzw die opkomt voor de bekendmaking en belangenbehartiging van KOPP.

Binnen de beroepsvereniging zet ik mijn schouders onder de werkgroep SPP. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen in het verdedigen van de belangen van de psychologisch consulent.